Hund

Här hos oss på VälaGården är hundar inte bara tillåtna, de är varmt välkomna!

VälaGården har skogen inpå knuten och därför finns det gott om promenadvägar både i terräng, på skogsvägar och längs landsvägen. På området finns också en uppskyltad badplats för hundar. Vill man hellre cykla med sin hund finns cykelled som delvis går på gamla banvallen. Vi välkomnar hundar i alla våra rum och gemensamma ytor i våra boenden. Då matte & husse är i matsalen får hunden vänta på rummet, men på sommarhalvåret finns utemöbler utanför matsalen där hunden gärna får sitta med.

Vi tar inte ut någon extra avgift för hundar i boendet, men om man ska träna hund på våra ytor måste detta förbokas och vi debiterar för detta.

Under flera års tid har vi haft nöjet att ta emot organisationer, föreningar och privatpersoner  inom hundsport och jakt här hos oss. På vår stora gräsyta utövas både lydnad och agility och i terrängen och vid sjön görs jakt- och apporteringsprov.

Är ni riktigt många? Vi har möjlighet till boende för upptill 40 personer på området och därtill ställplatser för ytterligare övernattande gäster. Vi ordnar allt från fikakorgar till middagsbuffér!

VälaGården är öppen för bokning året om!